http://www.ikimfm.my/

Thursday, October 4, 2012

Jam 3 pagi

Salam kawan-kawan, skrg jam sudah 3 pagi.
tak tido lagi sbb duk buat keje lom siap.esok nak hantar. so aku benti kejap tulis blog. tadi layan fb jap.

Lepas hantar keje esok, semua la keje2 lelong rumah n warne plan yg aku buat tu. sbbnya ptg esok, nak pegi KL, bapa sedara baru lepas operation by pass, aku berdoa smoga dia selamat sihat sebelum, semasa dan selepas pembedahan.amin.

aku juga berdoa supaya anak saudaraku yg berumur 6thn itu juga sihat dr penyakit kekurangan darah merah. abg aku cakap ITP.aku pun tak tau, tp harapan ku agar dia sihat. Aku sayangggg sgt diorg, darah daging aku gak tu.

alhamdulillah aku diberi kesihatan yg baik oleh Allah.esok bolehla aku drive ke KL, ayah suka ngantuk bl bawa keta. so, nasib baik aku dah boleh drive keta.tima kasih pada ayah yang telah memberi byk sumbangan dlm kejayaan anaknye.hehehee....lebih2 plak ek. sesekali...huhu

Oklah, semoga perjalann kami ke KL esok dipermudahkan Allah.amin.