http://www.ikimfm.my/

Monday, September 24, 2012

Salam Sejahtera September 2012

Salam semua,
dah lama tak antar post ke blog ni, buzy dgn keje ke sana sini, macam2 masalah melanda, tp cool je..... wat pe nak kecoh2 kan....

relaxkan diri anda dengan zikrullah, ingat pd Allah slalu..... pastu bleh gak g wat window shoping kat shopping complex, tesco ke, the store ke, taiping central ke, giant ke..... yg disebut ni yg ada kat taiping la.... kalo KL lagi byk, cuma dah duk cni kan.... KL tu penuh ngan kesibukan jalan raya.....huhu.... sesekali ke sana leh la... hehehe...

lain dari itu, kita leh gak wat window shoping kat fb, blog, website kan....... kat internet la....kalo brkenan or memerlukan...beli je... senang je, bank in kan duit, pastu kabo la kat penjual online tu..... sesenang ABC........ haaaaa........ apa lagi kawan-kawan sekalian....... jom singgah blog saya yg satu ni => D'lite Collection

No comments:

Post a Comment